Yangın Çıkış Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Çift yangın kapıları, koridorlarda ve yüce odalara başlangıçlerde bulunanlar kadar henüz geniş açıklıkları kapatmak derunin kullanılabilen dü kapı kanadından oluşur. Bu kapılar, henüz geniş alanlarda yangına ve dumana karşı bir bariyer sahip olmak üzere tasarlanmıştır ve keresteden, çelikten yahut bu malzemelerin bir kombinasyonundan strüktürlabilir. Umumiyetle 30 ila 120 zaman arasında mütebeddil çeşitli yangın dereceleriyle mevcuttur.

Sadık yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye aracı yararlı raporunun allıkınması karınin en önemli adımdır.

Kullanılacak can sayısı 100 kişesen aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış baplarında PUSH Pas yahut PANİK BAR olmalıdır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Bapnın güzel duyusal strüktürsı ve rağbet edilen aksesuarların kullanımı ederı doğruca olarak etkilemektedir.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak emniyetliği sağlamlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın otomatik kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve yamanın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı sıkı tıkızya kapanmaktadır.

Kapının Kapanma Sistemi: Yangın bapları umumiyetle otomatik olarak kapanabilen özel bir mekanizmaya sahiptir. Bu işleyiş, kapının yangın durumunda hızlı bir şekilde kapanmasını katkısızlar, böylece yangının yayılmasını engeller.

Yangın bapsı, yangına dayanıklılık derecesine bandajlı olarak 30 ila 120 dakika beyninde değdavranışebilen önceden belirlenmiş bir müddet boyunca yangın ve yamanın geçişine direnmek üzere tasarlanmış özel bir kapı sistemıdır. Bu kapılar çelik veya masif ilenmeşap kadar malzemelerden konstrüksiyonlır ve faik sıcaklıklara maruz kaldığında çokleyen yangına dayanıklı contalarla donatılmıştır.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe malik olması dolayısıyla yangın simultane insanların kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu baplar hariçya namuslu ve kolayca açılabilen örgüya sahiptir.

Isıevet dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat vesair kapı imalatları gibi bileğildir. Ilgi edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı terk etmesine yahut yangınla savaş ekiplerinin çkırmızıışmasına imkân katkısızlar. Yangın kapıları çoğunlukla otomatik olarak kapanan ve ürkü pası kadar acil durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın Merdiveni Kapısı Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen binada yapım yazar, montaj ve tamir proseslerinde lazım mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile sorum alıyoruz.

Yangın ve ivedili hatır anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da dışa vurum edilen bu ekip temelı modellerde düzgülü kapı koluna menent. 

Report this wiki page